flash

 

 

COSH BOYS
Motorcycle Gang
(Butterfly BUT32)

A (1) Motorcycle Gang (2) Skyline
B (1) Valerian ’64 (2) Go On Home

Jaaha, taas hemmotellaan sekä vanhan rokettirollin ystäviä että vinyylifriikkejä, kun espanjalainen Butterfly-yhtiö on julkaissut helsinkiläisen Cosh Boysin uuden EP-levyn. Muistattehan vielä nuo seitsemäntuumaiset mainiot muovikiekot, joille mahdutettiin yleensä kaksi kappaletta molemmille puoliskoille?

Cosh Boysin edellinen julkaisu, CD “We Are Still Juvenile Delinquents”, esiteltiin Blues Newsissä vuosi sitten, eikä tämä vanhoilla brittimoottoripyörillä kaahaileva ikinuori rokkariryhmä ole tyyliään muuttanut. Vanhoilla eväillä mennään siinäkin mielessä, että puolet tämän EP:n kappaleista ilmestyi jo em. albumilla. Uutta kuultavaa Cosh Boys -diggareille edustavat Violentsin rautalankakappale ”Skyline” ja Sanford Clarkin countryhenkinen “Go On Home”. No kyllähän komeaan värikuvalliseen pahvikanteen pakattu vinyyli on silti aina hankkimisen arvoinen – etenkin kun sen kruunaavat Dj Daddy-O Tähtisen hauskat kansitekstit!

Levystä on tehty vain 500 kappaleen numeroitu painos, joten sitä havittelevien on syytä pitää kiirettä. Tuskinpa tätä mistään anttiloista tai mänttilöistä kannattaa kysellä – lähinnä ehkä Cosh Boysin keikoilta. Mikäli et jostain syystä keikoille päädy, kannattanee levyhankinnoissa ottaa yhteyttä Helsingin Hämeentiellä sijaitsevaan Goofin' Recordsiin.

Honey Aaltonen