BLUES NEWSIN LUKIJAKYSELY 2012


Hyvä Blues Newsin ystävä. Tutustuessasi helmikuussa 2012 ilmestyneeseen numeroomme #253 (BN 1/2012) olet jo varmasti ehtinyt kiinnittää huomiota lehden uudistuneeseen ilmeeseen. Luonnollisesti toivomme näiden toteutettujen muutosten miellyttävän lukijakuntaamme ja edesauttavan paitsi henkistä, myös fyysistä lukukokemusta.

Koska sekä ulkoasullisen että sisällöllisen kehittämistyön halutaan kuitenkin jatkuvan aktiivisena myös tulevaisuudessa - ja sitä kautta entisestään jalostuvan lopputuotteen vastaavan yhä paremmin lukijoidemme toiveita, olemmekin nyt kiinnostuneita juuri Sinun mielipiteestäsi.

Ensimmäisenä tulit luonnollisesti huomanneeksi Blues Newsin niin graafisia kuin rakenteellisiakin muutoksia kokeneen etukannen. Onko Sinusta otettu nyt askel oikeaan suuntaan vaiko kenties harkitsematon harppaus taaksepäin?

Ykkösnumeron sivuja tarkemmin selailtuasi havaitsit edelleen, että myös lehden fonttityyppi sekä palstarakenne on harkittu miltei kokonaan uudelleen. Koetko tämän päivityksen parantaneen lehden luettavuutta - varsinkin suhteessa Blues Newsin perinteisen runsaaseen teksti- ja asiamäärään?

Entä mitä mieltä olet ylipäänsä lehden tämänhetkisestä sisällöstä, artikkelien tyylillisestä kirjosta, tekstien pituuksista ja niiden käsittelytavoista tai erilaisten juttutyyppien keskinäisestä painotuksesta (haastattelut, pitkät historiikki/esittelytyyppiset kirjoitukset, levy/dvd/kirja/konserttiarviot, levykatsaukset jne.)?

Osallistu oheiseen kyselyyn ja sinulla on mahdollisuus voittaa palkinnoksi 2 kpl kahden päivän lippupaketteja Helsingin Savoy-teatterissa 13.-14.4.2012 järjestettävään Stompin' At The Savoy -tapahtumaan (yhteisarvo 90 euroa)!!!

Kysely päättyy sunnuntaina 25.3.2012. Tulokset julkistetaan BN:n verkkosivuilla maanantaina 26. maaliskuuta ja osallistujien kesken arvottava palkinto toimitetaan voittajalle viikon 13 kuluessa.

Merkitse vastauksesi alla oleviin sarakkeisiin, kirjoita halutessasi vapaamuotoinen palautteesi Blues Newsin ulkoasusta/sisällöstä kyselyn lopussa olevaan avoimeen vastauskenttään, lisää oikeassa ylälaidassa oleviin tekstilaatikoihin oma nimesi sekä tarkat yhteystietosi ja klikkaa lopuksi 'Lähetä!'-näppäintä.

Taataksemme, että olet mielipidettäsi jättäessä todella paneutunut uudistuneeseen Blues Newsiin, pyydämme Sinua vastaamaan myös yhteystieto-osiosta löytyvään varmistuskysymykseen. Huomaathan, että vain siten Sinulla on mahdollisuus osallistua edellä mainittujen palkintojen arvontaan!

Kiittäen,

Blues News -lehden toimitussihteeristö
(Maiju Lasola, Piia Leino, Pokke Korhonen, Riku Metelinen,
Pertti Nurmi ja Juhani Ritvanen + Pete Hoppula)

KYSYMYS 1. YLEISILME:
Uudistunut Blues News vaikuttaa kokonaisuutena (yleisilmeeltään) nyt...KYSYMYS 2. LUETTAVUUS:
Uudistuneen Blues Newsin lukeminen on nyt...KYSYMYS 3. ETUKANSI:
Uudistuneen Blues Newsin etukansi näyttää nyt...Anna halutessasi vapaamuotoista palautetta BN-numeron 1/2012
ulkoasusta ja sisällöstä:

TAUSTATIETOKYSYMYS 1
Mihin oheisista ikäryhmistä kuulut:
TAUSTATIETOKYSYMYS 2
Oletko vakituinen vai satunnainen Blues Newsin lukija:
 

 

TILAA lehti kotiisi
suoraan yhdistykseltä
tai nouda irtonumero
lähimmästä MYYNTIPISTEESTÄ