Blues Newsin ja FBS ry:n tehoviikonloppu 25.-26.11.

Blues News sekä lehteä julkaisevan ja juurimusiikin tunnettuutta Suomessa lisäämään pyrkivän Finnish Blues Societyn toiminta ovat aiheina Kuukauden skuuppi -illassa Gaudeamus Kirja ja Kahvissa (Kaisa-talo, Helsingin yliopiston pääkirjastorakennus, Vuorikatu 7) perjantaina 25.11. klo 17 alkaen. Tilaisuuden vetävät FBS:n puheenjohtaja Maiju Lasola ja sihteeri Aimo Ollikainen. Vapaa pääsy!

Samana iltana, perjantaina 25.11. klo 20 eteenpäin FBS ry isännöi erityisiä Suomiblues-klubi-iltamia Helsingin Hakaniemessä sijaisevassa Café Mascotissa (Neljäs linja 2). Lavalle nousevat tuolloin kotimaan kielellä sinisiä säveliä taivuttelevat Tarmio ja Maisteri T, erikoisvieraanaan legendaarinen Sonny Boy Magnusson. Levyjä klubilla soittaa DJ High-Q. Myös tähän tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Lauantaina on vuorostaan FBS ry:n syyskokouksen aika. Yhdistyksen toimitiloissa (Suonionkatu 6, Helsinki) 26. marraskuuta klo 17 pidettävässä tilaisuudessa käsitellään sääntömääräisinä lista-asioina toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymiset vuodelle 2017 sekä valitaan seuraavan kauden puheenjohtaja, hallitus ja muut keskeiset toimihenkilöt. Yhdistyksen jäsenet ja muutkin aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan syyskokoukseen.

Share