Maisteri T – ”Voodoo-mies” (BNCD 013)

Blue North Records jatkaa levytuotantoaan vuoden 2015 uutuudella – 9. lokakuuta cd:nä julkaistavalla Maisteri T. -pitkäsoitolla ”Voodoo-mies” (BNCD 013).

Näyttelijä Teijo Eloranta (esim. ”Pirunpelto”/Östelä ja ”Alamaailma”/Lakimies-trilogia) perusti svengaavaa ja hyväntuulista bluesia suomeksi esittävän kokoonpanonsa vuonna 2006 ja esikoislevy ”Turpa Kii Ja Tanssi” (BNCD 009) ilmestyi vuonna 2012. Bändi toimi pitkään nimellä ”Maisteri T. & Lihan Tie” ja nyt nimi on lyhennetty muotoon ”Maisteri T.”. Soittajat ovat alansa suomalaista kärkeä; kitaristi Sammeli Palovaara ja rumpali Juho Ranta ovat aikaisemmin soittaneet esim. Tomi Leino Bandissa ja basisti Petri Loikala mm. Knucklebone Oscar Bandissa. Levynteon ohella Maisteri T. on myös keikkaillut ahkerasti ja saanut maineen erinomaisena, kannat kattoon nostattavana aktina, joka ei vierasta pieniä eikä suuriakaan lavoja. Setissä soivat niin rokit, jumpit kuin mutaiset bluesitkin. Bändin soittotaitoa ja laulujen sanoituksia on suitsutettu vuolaasti ja keikkoja tullaan katsomaan matkojenkin päästä. Nyt ilmestyvän albumin julkkarikeikka on Helsingin Ravintola Juttutuvassa perjantaina 9.10.2015.

Maisteri T. – ”Voodoo-mies”:
Teijo Eloranta – laulu, huuliharppu
Sammeli Palovaara – kitara
Petri Loikala – basso
Juho Ranta – rummut

”Voodoo-miehen” kaikki kosketinsoitin-osuudet: Taneli Tuovinen

Äänitys ja miksaus: Tomi Leino, Supravox Studio
Masterointi: Oskari Martimo

Yleisö löytää levyn omaan hyllyynsä hankittavaksi helposti netistä FBS:n/Blues Newsin verkkokaupasta osoitteesta www.bluesnews.mycashflow.fi. Ennakkotilauksia otetaan vastaan jo nyt!

www.maisteri-t.com

Maisteri T.:sta sanottua:

”…Voihan pojat, että oli upea bändi! …Bändin jokainen osatekijä on kohdallaan ja se todellakin osaa ottaa yleisönsä. Bluesia parhaimmillaan!” – Jyrki Kallio, Aamulehti

”Ennen kuin olin kuullut ainuttakaan kappaletta Maisteri T. & Lihan tie -orkesterilta, kuulin heistä viljalti kehuja. Bändi kuulemma saa keikalla aikaan aivan hillittömän meiningin. ”Turpa kii ja tanssi!” -debyyttiin tutustuttuani en lainkaan epäile moisia kommentteja. Älyttömän hieno levy. Suomessa tehdään loistavaa bluesia.” – Marko Aho, Blues-Finland.com

Share